Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Vår arbetsprocess

1. Visionsskiss/visualiserad kravspecifikation.

I nära samarbete med uppdragsgivaren specificeras vad som ska produceras/utvecklas. Utgångspunkt för arbetet är befintlig webbplats. samt de underlag som uppdragsgivaren förser Önska med bl a muntligt (workshop) och skriftligt underlag. Arbetet presenteras genom en visualiserad kravspecifikation där övergripande riktlinjer gällande visuell identitet, struktur, samt webbstrategi presenteras i form av skisser på startsida, samt defaultsida i desktop och mobil. Visionsskissen bildar underlag för arbetet med prototypen.

2. Prototyp

Webbplatsen presenteras i form av en klickbar prototyp med skisser som har till syfte att presentera alla väsentliga delar av webbplatsen, vilket innefattar de sidmallar som måste anpassas/konfigureras i CMS. Exempel på en mall kan t ex vara kontaktformulär, nyhetsflöde, kalendarium etc. Prototypen fungerar som en kravspecifikation över vilka mallar/funktionalitet som ska implementeras i valt CMS.

3. Produktion responsiva sidmallar, samt konfiguration WordPress

De sidmallar som identifierats i steg två frontend-utvecklas. Frontend-utvecklingen innefattar HTML/markup, CSS och JQuery. Mallarna anpassas för responsivitet och implementeras i WordPress. WordPress konfigureras/utvecklas med utgångspunkt från de krav som specificerats i steg 2