Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar

Webbproduktion

Vi har genom åren producerat hundratals skräddarsydda webbplatser till företag och organisationer. Vi är en helhetsleverantör med ett väl utvecklat nätverk av specialister och kan tillgodose de flesta (inte alla) behov i dagens komplexa medielandskap.

Arbetsprocess

En central uppgift för oss är att lyssna och sammanställa krav från er och era besökare och att balansera dessa mot varandra. Det gör det möjligt att överlappa glappet mellan teori och verklighet; d v s mellan det strategiska kommunikationsarbetet och det mer praktiska arbetet i att t ex producera en webbplats. Vi har en väl utvecklad arbetsprocess som säkerställer kvalité och att du som kund upplever delaktighet och inflytande i alla delar av arbetet.

Läs mer om vår arbetsprocess

Utveckling i WordPress

Vi använder oss av CMS-systemet Wordpress, som är ett av världens mest utbredda publiceringsverktyg och bygger på s.k. ”open source” (öppen källkod). Verktyget är kostnadsfritt och medför alltså inga licenskostnader, varken för oss som webbyrå eller för dig som kund. I vårt uppdrag ingår alltid konfiguration och utveckling av plattformen, då våra leveranser alltid bygger på skräddarsydda lösningar och aldrig på färdiga teman. Det innebär att vi har full kontroll över alla delar av vår webbproduktion stockholm.

Läs mer om Wordress

Design – vi utvecklar din digitala identitet

En lyckad webbdesign har alltid sin utgångspunkt i företagets grafiska profil. Webbdesignen ringar in och förstärker din digitala identitet och skapar en positiv besöksupplevelse.

Webbdesignen påverkas förstås av branschtillhörighet och vilka målgrupper vi riktar oss mot. Det är ingen slump att en reklambyrå har ett lekfullare anslag än en advokatbyrå eller att en högskola för läkare presenteras på ett stramare sätt än en skola för formgivare. Det handlar om kreativ fingertoppskänsla, balanserat med djupa kunskaper i CSS och en förståelse för målgruppen vi riktar oss mot.

Webbdesign är till stora delar ett kreativt arbete och kan vara svårt att värdera. Det är främst genom arbetsproverna som det är möjligt för dig som beställare att bedöma en webbyrå och deras kreativa höjd.

I processen att hitta rätt anslag måste följande frågor besvaras:

  • Vilka vänder vi oss till? Hur se målgruppen ut?
  • Vad är huvudsyftet med webbplatsen? Vad är besökarens intention?
  • Är sajtens struktur logisk och hittar besökaren det hon söker?  Är lösning skalbar – enkelt att ta bort och addera moduler?
  • Speglar den vår verksamhet och attraherar den besökaren? Hur samspelar den med andra kanaler? Vilka kärnvärden vill vi att den ska återspegla?
  • Känner användaren igen sig? Utgår vi från befintlig grafisk profil?

Responsiv webbdesign

Responsiv webbdesign är en metod för att utveckla webbplatser som är tillgängliga för alla typer av enheter. Beroende på om en besökare använder dator, läsplatta eller mobiltelefon, anpassar sig sajten på olika sätt för att besökaren vid alla tillfällen ska få en så komplett upplevelse som möjligt. Alla våra webbplatser produceras enligt modern standard RWD (Response Web Design).

Läs mer om responsiv webbdesign

Integration Sociala medier

Det blir allt viktigare att sociala medier samverkar med webbplatsen. Vi hjälper er därför att hitta nya sätt att använda er av användargenererat innehåll. Vi har genomfört flera projekt med integrationer med till exempel Facebook, Instagram, Twitter och Youtube.

Vårt erbjudande

Vi producerar skräddarsydda responsiva webbplatser på plattformen Wordpress, som skapar reell affärsnytta. En strukturerad arbetsprocess parat med ett gediget hantverkskunnande är en garant för att våra leveranser alltid håller en hög kvalité. Vår ”smarta” arbetsprocess gör det möjligt för oss att vara mycket konkurrenskraftiga i vår prissättning.