Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Kontaktformulär
Skickar
Digital rådgivare

En digital rådgivare

Vi ser oss själva mer som en digital rådgivare inom  kommunikation och affärsutveckling än som än traditionell webbyrå. Vår utgångspunkt är hela tiden att det vi bidrar med ska skapa reell nytta för din verksamhet. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, engagemang, flexibilitet och prestigelöshet.

Ingen traditionell webbyrå

Vår styrka är förmågan att anta både ett marknadsperspektiv och ett hantverksmässigt perspektiv, vilket innebär att vi hanterar ett mycket brett spektra av frågeställningar; varumärkesfrågor, användbarhet, design, utveckling, innehåll och analys m.m. En central uppgift för oss är att lyssna och sammanställa krav från organisationen och användarna och att balansera dessa mot varandra.

Resultatet blir att vi överlappar glappet mellan teori och verklighet; d v s mellan det strategiska kommunikationsarbetet och det mer praktiska hantverket i webbproduktionen.
Det handlar om att göra det möjligt för er att realisera er vision.

Uppdragsgivare genom åren

Nyköpings Kommun, PRV, Lantmäteriet, FTI, Stendörren, D. Carnegie, IKEM, Kvalitena, Atea, Verket för Högskoleservice, Nordea, SL, EQT, Svensk Kollektivtrafik, Stockholms Läns Landsting, Folktandvården Stockholm, Attendo, Meda, Birka Cruises, Lärarnas Riksförbund, Canal+, Fastighetsbyrån.

 

Digital rådgivning som är tydlig och enkel att implementera.

Önska har ett genuint engagemang och en förståelse för vår verksamhet.

När man jobbar med digitala medier är det en massa teknik och begrepp som man inte riktigt har koll på, men Önska lyckas ändå alltid förstå vad det är vi vill uppnå.